Podrška
Podrška
Imate pitanja?

Mi smo tu za Vas!

Kontakt za klijente +385 1 6397 640

Nazovite nas s mobitela
na broj *ERGO
utipkajte oznaku zvjezdice
i brojeve 3746

ERGO Asistencija
0800 4225

Radno vrijeme:
Pon - čet 8:30 - 17 sati
Pet 8:30 - 16 sati


Povratak

Portret ERGO grupe

 

Iza nas stoji istinska snaga na globalnom osigurateljnom tržištu. ERGO grupa je dio Munich Re grupe, jednog od vodećih svjetskih reosiguratelja i preuzimatelja rizika. Sjedište ERGO grupe je u Düsseldorfu, a prisutna je u više od 30 zemalja svijeta s najvećim fokusom na područje Europe i Azije.

ERGO svoju stručnost i široku ponudu proizvoda i usluga koristi kako bi svojim klijentima ponudio osigurateljna rješenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe. U matičnoj zemlji Njemačkoj ERGO grupa je jedan od tržišnih lidera u čitavom nizu segmenata osigurateljnog poslovanja. Za ERGO grupu radi 43.000 ljudi, bilo kao zaposlenici ili kao samostalni zastupnici. 

Klijenti svakodnevno daju povjerenje stručnosti i sigurnosti koju im na različitim poslovnim područjima pruža ERGO grupa i njezini stručnjaci. ERGO grupa predstavlja veličinu i financijsku snagu koja pruža sigurnost.

Na službenim stranicama ERGO grupe možete saznati više informacija o međunarodnom poslovanju Grupe.

Saznaj više na ERGO.com

Časopis ERGO grupe - živopisan uvid u ERGO svijet


Pročitajte više informacija o ERGO grupi, njezinim klijentima, napretku i opredijeljenosti. 


Preuzmi PDF časopisa ERGO grupe


ERGO u srednjoj i istočnoj Europi

Kao središte za razvoj poslovanja ERGO grupe u srednjoj i istočnoj Europi djeluje ERGO Austria International AG. Na ovom području ERGO posluje u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Saznaj više na ERGO Austria International AG.


Moja ocjena

3 5