Podrška
Podrška
Imate pitanja?

Mi smo tu za Vas!

Kontakt za klijente +385 1 6397 640

Nazovite nas s mobitela
na broj *ERGO
utipkajte oznaku zvjezdice
i brojeve 3746

ERGO Asistencija
0800 4225

Radno vrijeme:
Pon - pet 8 - 16 sati


Kontakt

Imate pitanja za nas? Kontaktirat ćemo vas odmah!

Želite informaciju o proizvodima ili uslugama? Hitno trebate ponudu osiguranja? Ostavite nam vaše ime, telefonski kontakt i poštanski broj - u najkraćem roku nazvat će vas ERGO savjetnik u osiguranju i pružiti vam sve informacije.
Naziv*
Popunjavanjem i slanjem ovog kontaktnog obrasca vaši osobni podaci biti će obrađivani u svrhu davanja odgovora na postavljeni upit. Prikupljeni podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je je potrebno da bi se ostvarila svrha zbog koje su prikupljeni, odnosno sukladno zakonskim obvezama društva ERGO osiguranje d.d.
Informacija o obradi podataka sukladno zahtjevima (EU) 2016/679 Opće uredbe o zaštiti podataka se nalazi na našoj web stranici. Za sva pitanja povezana s obradom vaših osobnih podataka i postavljanja pravnih zahtjeva, možete kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka čiji su kontakt podaci također objavljeni na web stranici.
Dajem privolu društvu ERGO osiguranje d.d. za obradu svojih osobnih podataka u svrhu:

1. kontaktiranja vezano za marketing proizvoda ERGO osiguranja d.d., sve dok tome ne prigovorim na što imam pravo i s kojim pravom sam upoznat:
Molimo obavezno označite*
2. kontaktiranja vezano za marketing proizvoda društava povezanih s ERGO osiguranjem d.d., koja su objavljena na web stranicama Društva, sve dok tome ne prigovorim na što imam pravo i s kojim pravom sam upoznat:
Molimo obavezno označite*

Moja ocjena

4 60