Podrška
Podrška
Imate pitanja?

Mi smo tu za Vas!

Kontakt za klijente +385 1 6397 640

Nazovite nas s mobitela
na broj *ERGO
utipkajte oznaku zvjezdice
i brojeve 3746

ERGO Asistencija
0800 4225

Radno vrijeme:
Pon - čet 8:30 - 17 sati
Pet 8:30 - 16 sati


Pravne napomene

 

Web stranica ERGO osiguranja d.d. te web stranica ERGO životnog osiguranja d.d. (dalje: ERGO Hrvatska) nastoji pružiti informacije o ERGO društvima u Republici Hrvatskoj, uslugama i proizvodima ERGO Hrvatska. Navedene informacije ne predstavljaju pravno obvezujuću ponudu.

Iako ERGO Hrvatska nastoji redovito ažurirati informacije na svojim internetskim stranicama, postoji mogućnost da su objavljeni podaci i informacije izgubili na valjanosti. Slijedom navedenog, ne preuzimamo odgovornost za njihovu točnost ili potpunost u vrijeme kada im korisnik pristupa te pridržavamo pravo njihove svakodobne izmjene. Naglašavamo da informacije sadržane na web stranici ne predstavljaju pravni savjet niti savjet za ulaganje.

ERGO Hrvatska nije odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala korištenjem informacija ili materijala na ovoj web stranici, pristupanjem putem linkova na druge web stranice odnosno pristupanjem na naše internetske stranice putem web stranica trećih osoba. ERGO Hrvatska ne jamči da su informacije, softveri ili drugi materijali koji su dostupni putem ove web stranice bez virusa ili drugih štetnih komponenti.

Struktura, logotipi, fotografije, slogani te drugi sadržaj web stranice zaštićeni su autorskim pravima. Bilo kakvo korištenje, prenošenje ili reprodukcija zahtijevaju prethodnu pisanu suglasnost ERGO Hrvatska i ERGO Grupe, a u suprotnom podliježu zaštiti intelektualnog vlasništva.

Informacije o obradi osobnih podataka objavljene su na našim web stranicama Zaštita osobnih podataka ERGO osiguranje d.d. i Zaštita osobnih podataka ERGO životno osiguranje d.d. te za sva pitanja povezana s obradom vaših osobnih poda­taka i postavljanja pravnih zahtjeva, možete kontaktira­ti Službenika za zaštitu osobnih podataka putem e-mail adrese:
zastitapodataka-eo@ergo-osiguranje.hr za ERGO osiguranje d.d. odnosno putem e-mail adrese:
zastitapodataka-ezo@ergo-osiguranje.hr za ERGO životno osiguranje d.d., a ukoliko nemate pristup e-mailu, Službenika za zaštitu osobnih po­dataka možete kontaktirati na telefon: +385 1 6397 640.

Za sve pravne sporove koji mogu nastati u vezi s korištenjem internet stranica ERGO Hrvatska nadležan je je hrvatski sud uz primjenu prava Republike Hrvatske.


Napomena o rodno neutralnom obliku oslovljavanja


Na web stranici ERGO Hrvatska nije uvijek korišten rodno neutralni oblik oslovljavanja iz razloga lakše razumljivosti, no napominje se da se u oslovljavanju uvijek obraćamo osobama oba spola u smislu jednakog tretmana.


Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka ERGO osiguranja d.d. i ERGO životnog osiguranja d.d.:

Martina Mačković

Tel.: 01 4961 094

 

E-mail:
zastitapodataka-eo@ergo-osiguranje.hr
zastitapodataka-ezo@ergo-osiguranje.hr

 

Moja ocjena

1 1