Podrška
Podrška
Imate pitanja?

Mi smo tu za Vas!

Kontakt za klijente +385 1 6397 640

Nazovite nas s mobitela
na broj *ERGO
utipkajte oznaku zvjezdice
i brojeve 3746

ERGO Asistencija
0800 4225

Radno vrijeme:
Pon - čet 8:30 - 17 sati
Pet 8:30 - 16 sati


ERGO osiguranje

Povratak

Naši partneri banke
Sberbank d.d. 
- najveća ruska banka, ERGO grupu smatra snažnim partnerom za daljnji razvoj suradnje na lokalnoj razini. Sberbanka vodeći je igrač na tržištu u kreiranju inovativnih proizvoda utemeljenih na izvrsnosti i vrhunskoj tehnologiji. Takve pretpostavke kombinirane sa stručnošću zaposlenika te njihovom orijentiranošću na klijente Sberbanku Europa čine jedinstvenim bankarskim partnerom u Srednjoj i istočnoj Europi, Rusiji i zemljama iz Zajednice nezavisnih država (ZND).  

Idi na Sberbank d.d.


Slatinska banka d.d. utemeljena je 9. listopada 1992. godine i od tada pa do danas je jedina depozitna financijska institucija sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji.

Prateći suvremene svjetske bankarske trendove, te potrebe vlastitih klijenata, Banka je značajnije napore uložila u širenje spektra svojih usluga. Slijedeći takvu poslovnu filozofiju osmišljeni su modeli za potpuno financijsko praćenje klijenata u njihovom poslovanju, pomoću kojih Banka nastoji uz najveću mjeru sigurnosti pridonjeti podizanju kvalitete i konkurentnosti poslovanja samih klijenata.

Idi na Slatinska banka d.d.

Moja ocjena

4 5