Podrška
Podrška
Imate pitanja?

Mi smo tu za Vas!

Kontakt za klijente +385 1 6397 640

Nazovite nas s mobitela
na broj *ERGO
utipkajte oznaku zvjezdice
i brojeve 3746

ERGO Asistencija
0800 4225

Radno vrijeme:
Pon - čet 8:30 - 17 sati
Pet 8:30 - 16 sati


Natrag

Zastupstvo ERGO osiguranja na novoj adresi u Osijeku

U utorak, 5. rujna 2017. zastupstvo ERGO osiguranja i službeno je otvorilo svoj novi poslovni prostor u Osijeku.

Na svečanom otvorenju, koje je upriličeno na 200 metara kvadratnih nove lokacije u ulici K. P. Svačića 6C, prisustvovali su brojni uzvanici, među kojima su bili i klijenti, poslovni partneri iz Osijeka i okolice te djelatnici ERGO osiguranja. Svi gosti uživali su uz prigodni domjenak kojem je između ostalih prisustvovao i pjevač Mario Roth.

Ovu priliku ERGO osiguranje je iskoristilo za promociju nove i jedinstvene usluge na tržištu uz osiguranje imovine ERGO Dom ekspert uz koju svi popravci počinju u roku od 24 sata!

Karakteristika i prednost ERGO Dom ekspert usluge je, u odnosu na druge usluge na tržištu, mogućnost prijave oštećenja pozivnom centru odmah po njezinu nastanku, čime se omogućuje jednostavna prijava i ubrzana sanacija oštećenja jer je rok organizacije i dolaska servisera do 24 sata od poziva. Ova usluga se, za razliku od kućnih asistencija dostupnih na tržištu koje primarno pokrivaju hitne intervencije, izdvaja i po tome što pokriva sva oštećenja, bez obzira na to radi li se o hitnoj intervenciji ili ne.

Povodom otvorenja nove poslovnice u razdoblju od 5. do 30. rujna 2017. građani Osijeka imaju priliku iskoristiti promotivne popuste od 25% na ugovaranje police osiguranja imovine ERGO Dom i osiguranje troškova pravne zaštite ERGO Pravna zaštita.

Pozivamo sve građane Osijeka da nas posjete na novoj adresi gdje jedanaest djelatnika stoji na raspolaganju radnim danima od 7 do 19 sati te subotom od 7 do 13 sati, kada mogu saznati sve informacije vezano za promotivnu akciju i za osigurateljne proizvode i usluge iz ponude ERGO osiguranja:

ERGO Pravna zaštita - osiguranje troškova pravne zaštite,
ERGO Auto - osiguranje motornih vozila, 
ERGO Dom - osiguranje imovine, 
ERGO Zaštita - osiguranje od nezgode, 
ERGO Poduzetnik - osiguranje za tvrtke i obrte te 
ERGO Život - osiguranje života.
Natrag

Moja ocjena

0 0